Dec 17, 2008, 5:13 PM

В плен на мечтите 

  Poetry » Love
905 0 10

Красива мечта с вълшебни крила

лети пред мен, държи ме в плен,

вълшебство е тя, аз зная това,

мами ме в храма на любовта.

 

Ту с песни омайни - любовен дар,

ту на рози с бодливия чар,

лети тя пред мен в пролетен ден,

следя я с поглед смутен.

 

Зове ме към тайния бряг,

ще ли я стигна в шеметен бяг,

може би да, а може би не,

следя я с тревожно сърце.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мадлен All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??