17.12.2008 г., 17:13 ч.

В плен на мечтите 

  Поезия » Любовна
972 0 10

Красива мечта с вълшебни крила

лети пред мен, държи ме в плен,

вълшебство е тя, аз зная това,

мами ме в храма на любовта.

 

Ту с песни омайни - любовен дар,

ту на рози с бодливия чар,

лети тя пред мен в пролетен ден,

следя я с поглед смутен.

 

Зове ме към тайния бряг,

ще ли я стигна в шеметен бяг,

може би да, а може би не,

следя я с тревожно сърце.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мадлен Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??