Dec 5, 2014, 9:16 PM

В полите на Беласица 

  Poetry
483 0 0

В полите на Беласица роден,

живея аз в китно село,

от красотите на планината запленен,

възкликвам и надигам чело.

 

О,колко хубост има тук,

щом усмихвам се, сърцето ми богато

и както никой, никой друг,

то пълни се с щастие, не злато.

 

И продължавам с планината да живея,

но някога,щом стигне ме смъртта,

затуй, че за Беласица милея,

ще искам в нея да умра!

© Илия Левков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??