Jul 8, 2021, 7:51 AM

В рамка на „танка“ ведно с „ропалистика“ 

  Poetry
167 0 0

                                                          за радост или 

                                                жалост всички глезли са

                                                         от мъжка обич

 

                                                    всеотдайна и любов

                                                  безкрайна произлезли

 

                     ................................................................................................

 

                                                                   за

                                                           радост или 

                                                  жалост всички глезли

                                                       са от мъжка обич

                              всеотдайна и любов безкрайна произлезли

 

 

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??