Не съм добре дошла в съня ти,
но трудничко ще ме изгониш.
Все някак ще минават дните,
но в нощите си с мен ще бродиш.
Дочух, че щом сънуваш някого,
то значи ти на него липсваш.
Затуй задача невъзможна е
без мен в съня си дъх да вдишваш.
Така че свиквай – ще ме виждаш,
дори и да е само нощем,
когато бъдеще предвиждаш
ще бъда там… в съня ти… още…
Веси_Еси (Еси)
© Еси All rights reserved.