В съня ти
В съня ти всяка нощ ще бъда –
вълшебна, мила и добра,
а ти ме приеми такава,
за теб рисува ме нощта.
Косите ми ще бъдат златни,
с цвета на светлите звезди,
в очите ми невероятни
ще бъдат твоите мечти.
А ти сънувай ме, не спирай,
ще си отида сутринта!
Лицето ми ще се разтвори
в лъчите първи на деня.
Ще бъде чувството красиво –
море от нежност и любов,
сърцето твое мълчаливо
ще чака следващата нощ.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska All rights reserved.