Mar 19, 2007, 12:37 PM

В сърцето ми си само ти  

  Poetry
1201 0 2

В сърцето ми си само ти -
една любов в мечтите отлетяла.
В сърцето ми си само ти -
съдба жестока, мнима, опустяла.

В сърцето ми си само ти -
като птиците в небето отлетяла.
В сърцето си ми само ти -
надеждата последна, изгоряла.

В сърцето си ми само ти -
сълза в жестоки пламъци горяла.
В сърцето си ми само ти -
тъга - във мъка си ме приковала.

© Иван Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??