В сърцето си те носих
и в своите мечти,
и вярвах, като мене,
че ме обичаш ти!
Една измяна тайна
случайно подразбрах
и всички твои тайни
след нея аз узнах!
Измамнице нищожна -
с кого ме замени?
С един двуличник блуден!
С какво той те плени?
От него аз съм двойно
по-умен и красив,
по-смел, по жадно любя,
и по-съм талантлив!
Със него да се срещна
по всичко съм готов!
Едно предимство има -
на новата любов!
С какво да ви накажа!?
Размислях, но от мъст
реших да се откажа!
На миналото - кръст!
Любете се спокойно,
живейте си без мен!
Не съм роден страхливец,
подлец не съм роден!
Недей ме съжалява,
и аз не те виня!
С по-млада и красива
от теб - ще те сменя!
© Ангел Чортов All rights reserved.
не слагай кръст...ех, и ти...!