Jan 1, 2008, 1:55 AM

В тази нощ ти пожелавам 

  Poetry » Love
951 0 16

  Посветено 

В тази нощ ти пожелавам -

Да бъдем истински, а не мечта...

Да бъдем спомен, но със бъдеще...

Да бъдем обещание, но да се спазим...

Да бъдем студ, който само с нежност ще се стопли...

Да бъдем жега, която в океан на чувства се охлажда...

Да бъдем силни - да полетим към цветната дъга...

Да бъдем и вълшебници - сълзите в дъжд да претворим...

Да бъдем мънички светулки, за да посочим пътя в тъмнината...

Да бъдем птици сгушени, а не загубили се в две посоки...

Да бъдем цвете, но ухаещо на пролетно пробуждане...

Да бъдем песен, но напомняща за топлите лъчи на лятото...

Да бъдем не безмълвни, а да шептим - Обичам те...

 

Обичам Те!

© Виолет Гаджева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??