Sep 3, 2010, 6:34 AM

В тази първа септемврийска вечер 

  Poetry » Love
657 0 2

Далече съм от теб, но огънят във мен ще запрепуска

с най-ярката звезда във тази първа септемврийска вечер,

ще стопля с моят минзухарен дъх желанията ти замръзнали

и плътно ще ме чувстваш, ще ме имаш, даже и далечна.

С усмивка бегла, с жест неволен, но магичен,

разстоянията дълги ще стопя в едно докосване,

а луната бледа тайно ще завижда, че обичаме

и примряла ще се скрие в облаците къдрокоси.

В тази първа септемврийска нощ ще се докоснем -

сенки, от телата си - затвори във галоп избягали,

ще се слеем във копнеж и топли, омагьосани,

ще се спуснем лудо по ръба на вятъра.

 

© Даниела All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Усмивки и от мен! Отбивайте се пак, надявам се следващият път да останете по - доволни!
  • Не ми харесва този тип словоизлияния.

    Казвам го директно, защото според мен можеш да напишеш нещо значително по-...значително, дори да е с тази тематика.
Random works
: ??:??