Jun 4, 2007, 11:36 AM

В този свят 

  Poetry
479 0 9
В този свят прекрасен живеех сама.
Един живот ужасен, без любов, без мечта.
В този свят единствен живеех с тъга.
За нещо прекрасно, (но само в съня)!

Но аз ще обичам все пак, някой ден.
Тъй както всичко ти беше за мен.
Един ден ще бъдеш на всичко решен.
За мен ти да страдаш, макар прегрешен!

В този свят греховен ще живея сама.
(Но няма да моля за прошка сега)!
В този свят самотен останах жена,
без любов, без мечти, но с надежда една!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??