Oct 7, 2014, 10:55 PM

В този сън 

  Poetry » Love
431 0 1

Нейде там, абе в Света

ти си мойто слово всъщност

и порастнаха децата

моите и твойте също...

 

На невидимата сила

нишката е между нас.

Обичта ни е всесилна

всеки ден и всеки час.

 

Щом заспя и се явяваш

със жасминче във косите.

Морско фарче засиява

да ме пази от скалите.

 

Морски фар... Звездици двенки...

Пяна. Пръски и Екстаз.

В този свят царуват сенките

и се пъхат между нас.

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • "На невидимата сила
    нишката е между нас.
    Обичта ни е всесилна
    всеки ден и всеки час."
    Майстор си на любовната лирика! Поздравявам те за поредното чудесно стихотворение! Ведър ден! Оценям те най-високо.
Random works
: ??:??