Jan 9, 2022, 7:23 AM

В твоя чест... 

  Poetry » Other
214 2 0

А хищникът е станал вече жертва
и тръгна да се скрие в друг човек.
И почна да сумти на моя черга,
че пътят е довел до дух в ковчег.
Простих му, че не иска брат по чашка,
макар че бе досущ неканен гост.
А ти ще ме спасиш сега обратно
и в твоя чест ще вдигна пир и тост.
 

© Васил Борисов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??