Apr 30, 2017, 11:51 PM

В твоя плен нека бъда... 

  Poetry » Love
423 4 10

Разпенени са дните ми, обич –
тихи стъпки, изтрити от тебе.
Слънчев залез, безмълвно изпросен
от посърнали облаци слепи.

 

Разболява ме твоята нежност...
Ти ме имаш...
Повикай ме с поглед.
Укроти я – душата безбрежна.
Подари ѝ живота отново...

 

Прегърни ме с водите си топли.
Разпилей ме на дъното свое.
Пий от устните жаркия спомен.
В твоя плен нека бъда свободен...

© Деница Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??