Jul 2, 2008, 8:29 AM

В устните ти 

  Poetry » Love
1216 0 23
 

 

По устните ти - светъл смях

притича, като малко зайче,

света усмихнат в тях видях,

видях и себе си и май че

двете блеснали сълзи,

издадоха, че в теб съм влюбен.

Така... Изцяло. До уши.

Съвсем внезапно. Като чудо.

Съвсем внезапно. Като дъжд,

в извивките им цял се плиснах:

Ти имай ме! Във тях ме дръж!

Пази! Обичай ме! И нищо

няма да е по-красиво,

от устните ти в светлия им смях,

в които любовта, света се сбират

и аз съм там, и аз съм в тях.

 

 

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??