Mar 16, 2018, 8:32 AM

В звука на пролетния вятър 

  Poetry
859 5 2

 

Невероятното вълшебство Пролетта
събужда позадрямали копнежи!
Погалена от Слънце младостта,
пчелите в цвят на джанка щом разнежи

 

със наслаждение от финия прашец
предвкусващ вкусно-медената сладост,
поръсена от топлия дъждец
усещам да напира жизнерадост.

 

Ела при мен със полет на пчела -
като цветче, от чистота за теб белея...
Целувай ме! Повярвай ми като в мечта!
Ще те даря с нектар - Любов ще ти налея.

 

Красив и нежен пролетен живец
роден от слънчеви ветровъртежи
преселваш мислите ми от затвор в дворец!

 

В звука на пролетния вятър ще запея
и заедно със росните треви
до себе си да стигна ще успея.

© Ангел Милев All rights reserved.

The work is a contestant:

Моя пролет »

6 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??