Jun 17, 2020, 12:15 AM

Ваканция 

  Poetry
1083 1 6

Идва лятото с игрите –

сладка радост за душите.

Свърши вече с … „ученици“,

ту с четворки, ту с шестици.

 

Следват дългите разходки

с колела, пеша, със лодки.

Със приятелите верни,

следват часове безмерни.

 

Смях и палава гонитба –

юли, август нека идват.

Чакаме ги във захлас

с буйни сили, с пълен глас.

 

Врявата ще е голяма,

ех, Ваканцио желана!

Със мечтите си омайни

и загадъчните тайни!

© Данаил Таков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??