Jan 28, 2009, 4:57 PM

Вали!!! 

  Poetry » Love
555 0 3
Вали...
И едри капки дъждовни
падат от сивото, мрачно небе.
И сякаш че са сълзи любовни,
идващи от моето сърце.

Вали...
И улиците пусти са,
няма никой друг освен мен.
И сякаш сам че съм
в този мрачен свят студен.

Вали...
И тез безлюдни улици
засилват пустотата в мен.
А ударите на сърцето... чу ли ги?
Като камбана в тъжен ден!

Вали...
И душата няма кой да стопли,
светлина в нея да внесе.
Уста отварям, но моите вопли
водата, знам, ще отнесе.

Вали...
Но аз няма да страдам,
защото съм силен, нали?
Усмихвам се тъжно и продължавам,
а около мен вали, вали, вали...

© Стефан Богданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • харесах стиха!!!
  • "...защото съм силен, нали?"всеки се опитва да обеди сам себе си в това, но дали е така това е друг въпрос.Хареса ми много!
  • Около всички ни вали в даден момент.
Random works
: ??:??