Jan 13, 2012, 11:40 PM

Вали... 

  Poetry » Other
713 0 14

Вали…

и белота застила друми.

Вали…

и раждат се красиви думи.

Вали…

и мислите са бели.

Вали…

мечтите пак са полудели.

Вали…

и е прекрасна тишината.

Вали…

и не боли от самотата.

Вали…

и влюбвам се отново.

Вали…

и ражда се начало ново.

Вали…

 

 

……………………………………………….

и в този миг разбирам,

че смисъл има само,

когато със отворена душа

приемеш красотата,

тъй мимолетна, но разбрана…

Че тя лекарството е за душата.

……………………………………………..

Вали…

 

 

 

 

 

 

 

 

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??