Dec 23, 2020, 11:57 AM  

Валс 

  Poetry
511 10 19

А беше просто юни, просто валс,

но дансингът изглеждаше жарава.

Стомахът ми се свиваше от страст..

И исках те.. и исках те веднага.

Съвсем нетрезва беше вечерта,

съвсем не знаех как да ти откажа.

За малко си помислих, че греша-

(но грешките така ми се отдават!)

От устните ти спретнах втори дом.

Не ме изричай, ако си ядосан!

Във дъх на обич свивам се и щом

поискаш ме , ще бъда само твоя.

Събличам бавно цялото небе,

приспиваме неволите завинаги.

Животът го римувам само с теб,

и ти си мое земно изобилие.

А беше просто юни, късен час.

Луната изтъня и ми намигна.

По стъпките на недовършен валс

почувствах се жена. И те обикнах.

 

 

 

 

 

© Деница Гарелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??