Jul 27, 2012, 8:43 AM

Варненско лято 

  Poetry » Love
614 0 9

Ден преди да си замина,

чакам те в хотел "Класик" –

този, в Морската градина.

Както винаги си шик!...

 

Варна запозна ме с теб!

Срещнах те съвсем случайно

и представих се: "Поет.

С местожителство нетрайно!"

 

Ти внезапно се засмя –

слънчева и апетитна!

Над алеите с цветя

твоят топъл смях политна...

 

Лятото е само миг –

миг на обич и на песен

в пъстър свят, и многолик!

Кой твърди, че идва есен?

 

 

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??