Jan 9, 2009, 8:42 AM

Ватманът 

  Poetry » Phylosophy
549 0 3
Ватманът

Улица - еднопосочна,
знак, светофар,
скорост точна,
пътят - прав.

Морален, разумен,
обича си жената,
стабилен и умен,
почита правилата.

Добър, щедър съпруг,
на жена си даде пари,
но тя реши, че е боклук
и с мен ги изпи!

Стабилен, богат - всеки го почита,
по пътя прав - питомна душата,
но защо ли жена му предпочита -
звярът див във канавката?

Точна скорост, знак, светофар,
спираш, тръгваш, спазваш правилата,
трамваят - пълен, пътят - прав,
НО ВАТМАНЪТ Е САТАНАТА!!!

© Алекс учо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Няма начин!Лошите момчета са най-добри!ПРОВЕРЕНО Е!
  • Пътят не е прав и трамваят не е пълен.Само ватманът и ЕДИН пътник...
  • Много замисляш, Сатана Може би заради дивото в душата, а може би ще дадеш по-ясен отговор в друго стихотворение Поздрви, Алекс, и за Много години!!!
Random works
: ??:??