Sep 20, 2007, 10:25 AM

Вчера, днес и утре 

  Poetry
1264 0 10
За утре си поръчвам самота,
ще бъда тиха, мраморна и бяла,
ще ме докосваш само със тъга,
ще ме превръщаш в сълзи цяла.

За днес оставам твоя пак,
с последната целувка, отмаляла,
потърсих в погледа ти знак,
не го открих. Нима съм закъсняла?
 
За вчера беше истинският грях,
макар да трае любовта минути,
изгряваше в зениците ми смях,
не исках да помислям и за утре...

... за утре си поръчвам самота!

© Ивелина Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??