Препускаш из мислите ми
на високи скорости,
както караш колата си...
Бясно.
Изпиваш на един дъх
вкуса на устните ми.
Сгушени един в друг...
Ръцете ти
минават само на зелени светофари,
намират точната посока към върха ми...
Екстаз!
Покачва се градуса
на задната седалка, в колата...
Сърцето ми
полита заедно с километража.
© Таня Атанасова All rights reserved.