Nov 5, 2005, 1:02 PM

Вдигни очи! 

  Poetry
872 0 0
Вдигни очи!
За мен вдигни очи!
Не питай нищо
само погледни ме
и вярвай,
очите вместо мен
ще ти кажат:
   Обичам те!

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??