Mar 25, 2011, 9:23 PM

Вдишай ме 

  Poetry » Love
719 0 6

Вдишай ме - 
полъх в нощта ти омаен,
аромат от цъфнала 
вишна на двора,
в тази нощ
любовта е безкрая,
не с устни, 
с топъл дъх ще говоря.
Прегърни ме - 
гръдта ти ридае -
сладка болка,
попила в душата,
ще ме имаш
като нежна омая,
като слънце,
погалило сутрин трева.


© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??