...Вдъхновена от теб...
О, скъпи мой, любими, моята голяма, уникална любов...
благодаря, ти че ме караш да се чувствам така изпълнена
със лъчи - светлина, звезди - топлина, въпреки мрака и студа
толкова щастлива и тъй безкрайно вдъхновена да живея за теб...
В твоите прегръдки нищо не ми липсва, ти си всичко,
най - красивото и значимо нещо, чудото случило ми се
в отдаване и споделяне, мечтата създаваща се в реалността,
водопада, извора вечен, неутолима любов, повече от вселената ...
Просто вдъхновена от теб живея, за тебе пея и танцувам,
за теб рисувам, свиря, пиша, за теб тичам, правя всичко...
под слънцето или под дъжда, където и да е, и само за теб
мой любими, знам какво е това, да се прави любов в живота...
откакто думите и делата ти ми казват, че от мен се вдъхновяваш,
но за мен, ти си самото Вдъхновение, оставящо следа навсякъде...!
© Лили Вълчева All rights reserved.