Feb 6, 2014, 5:30 PM

Вдъхновение при буря 

  Poetry » Other
358 0 2

Лошо е времето...

Идва ли бурята?

Чуват се тътени,

като от бурета.

Литват си птиците

горе по стръмното.

Падат перата им,

като по съмнато.

 

Мен ме обзема и

странно залисане.

Сбирам перата им

за моето писане...

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??