Jul 22, 2010, 10:24 PM

Вече не 

  Poetry » Love
981 0 4

 Държа се зле с мен,
развали този ден.
Казваш, че си дошъл заради мен,
тогава къде си бе, мен?!

 

Сърцето ми скова,
а не беше дори с лъжа...
Просто обърна си гърба
и ме...

С усмивка го приех,
но се заклех-
живота ти да променя,

към бездната да те върна...

Защото аз се доверих,
сърцето ти разтопих,
душата ти спасих,
а ти ме... 

Жалкото е само за теб,
аз си оставам един добър човек,
опитал се дявола да надхитри
и ангела в него да доближи.

Мъчи се сам,
гори си в АДА там...
Не ме търси!
Любовта е само за хора със сърца!

 

 

© Диана Костадинова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??