Nov 21, 2015, 12:54 AM

Вечер в дъжда 

  Poetry » Love
752 0 5

По двете ти страни – глухарчета,
вали вечерен топъл дъжд.
По устните ти ми нагарча…
ала търпя - нали съм мъж.


Косите ти са малко облачни,
глава от мисли те боли.
Две котки влюбени се гонят…
Виж падат пуканки – звезди…

 

Да си говорим за мълчания
и да се смеем като луди.
Гласът ти е като "Мечтание…"
изсвирено от Роберт Шуман…

 

Да хапнем от Луната резенче…
със два коктейла от прегръдки
и да отпиваме живота днес
на разтопими малки тръпки…

© Михаил Цветански All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??