Apr 18, 2024, 10:43 AM

Вечерни мисли! 

  Poetry » Phylosophy
76 0 0

Вечерни мисли!

 

 

Не ми се иска заблудно да се напивам,

а да се омайвам... търпение да добивам.

В главата ми, толкова много идеи звучат,

или ще се реализират... или тихо ще отзвучат!?

 

17.04.2024 г. - Виена

© Маестро Митко Хаджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??