May 13, 2007, 1:12 PM

вечна любов в сърцето 

  Poetry
737 0 1

Две години преди да пиша тези редове,
бяха разтопени в сърцето ледове.
Бях малка, но мечти големи в душата,
тогава се проля и за теб сълзата.

Повтарях ти: "Обичам те любов моя"
за теб щях да дам живота, своя...
Не ме беше срам да ти го кажа,
но нещо в сърцето пречеше да ти го докажа!

Сега сме разделени и спомените ме изгарят,
щом чуя гласа ти раните се отварят.
Приятелсвото между нас ще е вечно,
то е наше съкровище сърдечно...

Направих грешка, ти не ми прости,
направих грешка, още ме боли!
Но знам, че колелото се върти,
едни се обичат, други се разделят...
 
И все пак сърцето ще те помни някъде там,
на тайното местенце... Аз знам,
че първата любов остава в малко кътче,
свито в сърцето като кубче...

© Елен Ривес All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Първата любов ръжда не хващаПоздрав!!!
Random works
: ??:??