Oct 16, 2019, 11:01 PM

Вечната 

  Poetry » Love
294 0 0

Ако някога за тебе звездите угаснат,

и слънцето престане да грее.

Ако славеят замлъкне, стаен в тъмна дъбрава.

Ако месецът се крие зад облак,

и нощта е задушна, и тягостно тъмна.

Ако цветята, тъжно са свели глави

и жадуват за капка вода,

ако не дойда на уречената среща

и душата ти мълчи наранена.

Недей да униваш, поглед нагоре вдигни,

там ще срещнеш моята усмивкa,

ще бъда твоето утре.

© Румяна Маринова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??