Mar 16, 2017, 11:42 PM

Вечно твой 

  Poetry » Love
757 1 0

Любовта лети над розови поля,

търси онази дето ме плени,

аз оставам вечно неин,

навсякъде както и преди.

 

Любов, не ми я отнемай наесен,

за да бъдем заедно над небесата,

а ми я връщай всеки път с песен,

дъхът ще ни спира само зората.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??