Aug 20, 2016, 7:21 PM

Вечно влюбени 

  Poetry » Love
559 0 3

 

 

 

Годините минават с дъх на есен,

но пролетта я чакаме с копнеж,

животът ни отдавна не е лесен

и всяко чувство е нов водовъртеж.

 

Крилатите мечти лазурносини

омайват ни с неземна красота

и  любовта дошла ще ни отмине

като сянка в омагьосана гора.

 

И вечно влюбени ще си останем

сред вълните на бурята любов,

но да мечтаем няма да престанем

щом чуваме кристалния и зов.

 

 

 

 

© Аластор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??