Oct 9, 2008, 9:33 AM

Вечно зелени 

  Poetry
631 0 9
Хиляда бури

пратих да те връхлетят.

Хиляда бури

огнени, любовни

и ветровете с моя глас да ти шептят -

Аз съм бурята ти,

аз съм любовта ти!

Слънца хиляда пратих да те греят

и звездите толкова са -

нощем да ти пеят

онази песен -

Вечно зелени

с теб двама под небето родени.

Хиляда китари за теб ще засвирят,

хиляда ноти,

с хиляда сълзи.

Аз и ти

с мечтите зелени,

аз и ти

с тази любов да сме вечни.

© Гергана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??