Dec 6, 2008, 9:24 PM

Вечност 2 

  Poetry » Phylosophy
604 0 11
Вечност 2

Атомна съм. С дъх ме спираш.
Събираш...
Разпиляваш...

Умирам. Раждам се. Намирам те.
На Ад и Рай
във стъкленица
гост съм...

Примамка за души съм. Лепна.
Устните
въздишки
просят...

Търся. Спирам в степите.
Сребърна
в година
високосна съм...

Примамка за сърца съм. Стена.
По мен
увисват
недокоснати...

Неликотворно мамя. С вени
греховност
и възход
ти нося...

© Таня Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??