May 26, 2009, 8:12 AM

Векове от мъка 

  Poetry
486 0 2

Когато бялото ми бяга

и розите отказват да цъфтят,

останалите притчи се изплъзват

и самотата в крайчеца

на устните

потича

като медени отрови...

Когато истинската жажда

не гони възприятия,

а усмивките се удрят

в блиндирани от мъст врати...

Тогава колко ни остава?

 

В историята вековете значат нищо,

щом сравнени са със вечността...

© Две All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??