Feb 3, 2024, 11:35 AM

Векът на Жените–XXI–ят 

  Poetry
86 0 0

И като съпруг,

и като годеник,

и като любовник,

                   не някой друг,

                   а само мъжът

                  (тоз Великомъченик!)

                  е винаги Всевиновник,

 

жените присъждат.

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??