Dec 4, 2008, 10:04 PM

Вероника Франко (да бъдеш куртизанка) 

  Poetry » Other
2528 0 11
♥♥♥

Гневна,
дяволски порочна,
до болка красива,
гласът й - огън,
очите - магия,

а мислите-проклятие.
Безумна дързост,
дори в косите й,
сладост по кожата й.
Пътят на позора,
според някои,поела,
тя е съвършена.
Тайната й е
да съблазнява,
но с оръжие
по-силно от красотата.
С ума си да опиянява,
сърца от лед да разтопява,
и дори крал от народ да разединява.

♥♥♥

Причината за този стих е филмът ''Dangerous Beauty'' =]

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??