Feb 20, 2009, 11:48 PM

Весели истории 

  Poetry » For kids
688 0 0
Зайчето бяло весело играло
в селската гора със старата коза.
Куче, коте, мишка гледали ги скришом.
Ех, че страх голям, тъжно е да си сам.
Слънцето видяло, много им се смяло,
скрито в планината, сладко е заспало
и нощта приспала всички в гората.
Луната разказала приказки на децата
за чудесата на земята.
  

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??