Jul 31, 2010, 11:44 PM

***(весели мелодии*) 

  Poetry
2952 1 42



немирният кичур винаги

ама винаги знаеш

се изплъзва от стегнатия  ластик на опашката ù

покрай луничките по лявата скула на пръски се спуска

същите са като по дясната и по брадичката и по нослето

дето се цупи на слънцето

за(ради) теб само

е там точно за теб

единствено

 

толкова ли е важно коя точно дума 

с дъха ти ще се втурне към нея

когато значат всичките

обичам те

 



*merry melodies

© Дора Павлова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??