Apr 29, 2010, 10:02 AM

Вест 

  Poetry » Other
528 0 0

 

Блага вест дойде

От ангел от небе

Мария ще роди дете

Рожба свидна за вси

Радвай се земя небе

Радвайте се люде все

че това дете

за съдба дойде

Греховете ни прощава

Болестите изцелява

Проблемите разрешава

Мир радост дарява

Майка Му ще Го нарече

Исус Христос Спасител

Месия Избавител

Бог всемогъщ Княз на мир

 

 

Дар от небе

© Доми All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??