Nov 20, 2013, 9:25 PM

Везни 

  Poetry » Civilian
1015 1 0

          ВЕЗНИ

 

Окуцялото време край нас

почуква със свойта тояга.

Оставаме под негова власт -

защото младостта ни избяга.

 

Завихрени отиват си дните.

Нощем заспиваме със страх.

Към смърт ни клонят везните,

но още къпем очите

 

                           в звезден прах...

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??