Nov 15, 2008, 12:10 PM

Видение 

  Poetry » Love
741 0 22

Безвремие и тишина -

времето е спряло.

Видение на хубава жена,

минаваща,

облечена във бяло.

Ефирна влиза във сънят ти

с походка на газела,

усещаш полъх от дъхът и,

вълшебният ти свят превзема.

Очи в очи,

ръце в ръцете,

тела, преплетени в едно...

усмихват се дори звездите

във нощното,

извезано пано.

© Валка All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??