Apr 30, 2007, 12:15 PM  

Виж 

  Poetry
1112 0 5

 

- Хей!

Виж навън,

как нощта се спуска бавно

и настъпва мрак!

 

Чуй!

Ти излез

и вдигни очи!

 

Ще видиш,

как

една звезда

изгрява там -

в небето...


И блести

със чуден плам.

 

Вдигни очи

и погледни!

 

Това е тя -

мечта!

 

Хей!

Виж навън!

Там е твоя сън,

сега

и твоята мечта -

може би!

© Бостан Бостанджиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??