Sep 18, 2023, 1:30 AM  

Виж 

  Poetry » Love, Free verse
181 2 0

 

Виж, как сезоните редят се,
като приказки нареждат се.
Виж, как времето си върви,
но за нас то прости е спряло.
Виж, дъжд вали в очите ти,
виж, слънцето в цветята ни.
Виж, морето е в ръцете ти,
виж безкрая в устните ми.
Виж, вятърът вее косите ми,
виж, виж че вятърът си ти.
Виж, огънят в обятията ни,
виж, колко мека е зимата.
Виж, любовта в трепета ни,
виж, как върви по вените ни.
Виж, любовта в очите ми,

виж щастието по лицето ми.

Виж, любовта в огледалото 

с нея ще вървим в живота.
Докато животът си върви
заедно за ръка ще вървим.

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??