Sep 4, 2006, 11:44 AM

Виждам го Господ пред мен 

  Poetry
592 0 0

Виждам го Господ пред мен.

Безплътен и мълчалив като сянка.

Мълчалив. Мълчалив.

Аз не съм пророк.

При мене ангели не идваха.

Гласа им никога не чух.

При мене идваха и още идват демони,

За да поплачат на гърдите ми и да ги погаля.

© Катя All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??