Jan 24, 2008, 2:44 PM

Виждаш ли в очите ми неродените ни деца? 

  Poetry » Other
845 0 19
Виждаш ли в очите ми
неродените ни деца?
Премахни сълзите ми,
призовавайки любовта.
Страхуваш се от грешки?
Не е безгрешен света.
Те ще бъдат човешки,
без да е черен греха.
Прочиташ ли мислите ми,
там е моята празнота.
Така е, когато те няма
и ме оставяш сама.
Докосваш ли сърцето ми
с нежните си ръце?
Горещо е. Топя се
и се глезя като дете.
Проникваш ли в разума ми?
Да, плаши ме смъртта.
Но не ме е страх от нея,
когато ме държиш за ръка.
Погазваш ли съня ми,
идвайки тихо в нощта?
Изтръгваш ли дъха ми,
покорявайки страстта?
Виждаш ли в очите ми
неродените ни деца?
Тогава, знай, обичам те!
Аз съм само твоя жена!

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??