Jan 22, 2010, 3:04 PM

Вик 

  Poetry » Love
508 0 2

Поглеждаш ли понякога навън в тъмнината

и чуваш ли самотен вик в нощта?

Едва ли, но това викът е на сърцето ми,

което много, много го боли, но всъщност 

нищо не личи, защото обградила съм го със стени

стени от сарказъм и ирония.

Които през годините градих, за да се

предпазя.

Защо ли казвам ти това,

като то за теб е без значение

Точно както беше и преди...

И чувстваш ли ме вечер ти

така, както чувствам те и аз?

И мислиш ли за мене с копнеж,

така както правя го и аз?

Сънуваш ли ме нощем ти?

Защото аз сънувам те и то всяка вечер

и там усещам топлината, която искам да

получа.

И кой измисли това безумие, наречено любов...

а може би безумната съм аз...

щом още вярвам, че ще я получа...

© Александра Шентова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !!!
  • Оооо, хубавоооо!!!
    Безумието е там, където има цинизъм... където принизяват любовта до физиология...

    "а може би безумната съм аз...
    щом още вярвам, че ще я получа..."

    Искам докато съм жива да съм така безумна !!!

    Благодаря ти за този чудесен стих!!!


    ПП А защо само надникна тук... ще се радвам да те чета... ако публикуваш, разбира се
    Пиши, наистина ще се радвам на присъствието ти тук!
    ((( )))
Random works
: ??:??